ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΙΤΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΠΗΓΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
(Ξένη δημοσίευση)-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - Σύλληψη για λαθρεμπόριο τσιγάρων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Καβάλα
19/05/2017
19:43
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ


Te’


Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή της Υπηρεσίας Συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

O Γενικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου Sir Charles Montgomery πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη.
Ο Γενικός Διευθυντής συνοδευόταν από την κυρία Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα, Kate SMITH, και λοιπούς Αξιωματούχους της εν λόγω Υπηρεσίας Συνόρων, ενώ από ελληνικής πλευράς στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφαλείας και Αστυνόμευσης Υποναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, οι Διευθυντές Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων, Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου, καθώς και ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της συζητήθηκαν θέματα διμερούς συνεργασίας, καθώς και οι προοπτικές για περαιτέρω ενίσχυση αυτής.
Σημειώνεται ότι από 28-11-2015, η εν θέματι Υπηρεσία έχει συνδράμει τις προσπάθειες του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Ανατολικό Αιγαίο για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, με τη διάθεση συνολικά τεσσάρων Πλοίων Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ), ενώ σήμερα το πλοίο «VALIANT», εξακολουθεί να επιχειρεί στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου, με αξιοσημείωτο διασωστικό έργο.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

eana
media