ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΙΤΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΠΗΓΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
(Ξένη δημοσίευση)-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ-Δήλωση Αν. Υπουργού Γ. Τσιρώνη, κατά τις εκδηλώσεις εορτασμού τιμής για την έναρξη του οργανωμένου ένοπλου αγώνα κατά των κατακτητών τον Μάιο του 1942 από την "Καλύβα Στεφανή"
19/05/2017
17:37
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ-

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 19 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση Αν. Υπουργού ΑΑ&Τ, Γιάννη Τσιρώνη, κατά τις εκδηλώσεις εορτασμού τιμής για την έναρξη του οργανωμένου ένοπλου αγώνα κατά των κατακτητών τον Μάιο του 1942από την «Καλύβα Στεφανή»

Εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις μνήμης στην Σπερχειάδα, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, δήλωσε:
«Στην καλύβα Στεφανή, στην Σπερχειάδα, ξεκίνησε η ηρωϊκή Εθνική Αντίσταση. Εκεί που οι Έλληνες, οι ήρωες πατεράδες και παππούδες μας με τον Άρη Βελουχιώτη και συντρόφους, κατάφεραν και υποχρέωσαν τους Γερμανούς κατακτητές να δεσμεύουν μεραρχίες και συντάγματα στην Ελλάδα, τα οποία αναγκάστηκαν να μην πολεμήσουν στα άλλα μέτωπα. Η ιστορία της Εθνικής Αντίστασης, διδάσκει ότι οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε, όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, τα καλύτερα. Δεν ξεχνάμε ποτέ την ιστορία μας».


© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

eana
media