ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΙΤΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΠΗΓΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
(Ξένη Δημοσίευση) – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΑΔΕΔΥ- 2017.05.18 - Δελτίο Τύπου - Στήριξη της κινητοποίησης του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΟ Δήμητρα
19/05/2017
12:09
ΑΔΕΔΥ

Αθήνα, 18.05.2017

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165
Email: adedy@adedy.gr,
adedy1@adedy.gr Αριθμ. Πρωτ.: 244

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη συμπαράσταση της στους εργαζόμενους του οργανισμού ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ που εδώ και δύο εβδομάδες πραγματοποιούν λειτουργική κατάληψη στην κεντρική υπηρεσία και τις δομές του Οργανισμού σε όλη τη χώρα διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Συμβάσης Εργασίας (ΣΣΕ).
Καταγγέλλουμε με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια τρομοκράτησης εκ μέρους της Διοίκησης η οποία όχι μόνο εμπαίζει τους εργαζόμενους και δεν προχωράει στην υπογραφή ΣΣΕ, σύμφωνα με παλαιότερες δεσμεύσεις της, αλλά προχωράει σε κάθε είδους απειλές, ακόμα και με καταστολή προκειμένου να αναγκάσει τους εργαζόμενους να υποχωρήσουν και να σταματήσουν την κατάληψη και τις κινητοποιήσεις τους.
Ο αγώνας αυτός, που δίνεται σε μια περίοδο που ψηφίζεται στη Βουλή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το τερατούργημα του 4ου Μνημονίου, όπου βασική πρόβλεψη είναι η ουσιαστική κατάργηση των ΣΣΕ, παίρνει μια ιδιαίτερη αξία και σημασία. Για αυτό το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η διορισμένη από αυτό διοίκηση του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ δείχνουν το πιο αποκρουστικό και αυταρχικό τους πρόσωπο, προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις των εργαζόμενων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τον αγώνα αυτό και την κινητοποίηση που οργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΛΓΟ Δήμητρα σήμερα, Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και ώρα 10.30πμ, στην πλατεία Βάθη (Αχαρνών 1) για παράσταση διαμαρτυρίας και αποκλεισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
 
Συνημμένα αρχεία
Ανοιγμα συνημμένου
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

eana
media