ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΙΤΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΠΗΓΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
(Ξένη δημοσίευση)-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-Συνέντευξη τύπου για την ίδρυση της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας
18/05/2017
17:32
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ Κέρκυρα, 18-5-2017
Τηλ.: 26613.61572
email: press@pin.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη τύπου για την ίδρυση της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας


Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας Α.Ε., στην έδρα της εταιρείας, Σαμάρα 13 (4ος όροφος). Μετά από ψηφοφορία το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Τσούκας Διονύσης
Αντιπρόεδρος: Καββαδίας Βασίλης
Ταμίας: Στραβοράβδης Διονύσης
Μέλη: Απέργης Σταμάτης, Βλαχόπουλος Σπύρος, Κιτσάκης Κώστας, Περούλης Ανδρέας, Σαλβάνος Τάσος και Χονδρογιάννης Γιώργος.

Στο πλαίσιο ίδρυσης της εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Κέρκυρας (πρώην Νομαρχία) και ώρα 12.00 μ.μ., ενημερωτική συνάντηση και συνέντευξη τύπου για τη δημοσιοποίηση της ίδρυση της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας Α.Ε.
Στην εκδήλωση αυτή θα παραβρεθούν οι μέτοχοι της εταιρείας: ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος ως εκπρόσωπος του Π.Τ.Α., ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Νικολούζος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Κέρκυρας, οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Κέρκυρας, της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

eana
media