ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΙΤΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΠΗΓΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
(Ξένη δημοσίευση)-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-HELEXPO-Δελτίο Τύπου "Love Your Local Market 2017 στη Θεσσαλονίκη"
18/05/2017
15:16
HELEXPOΠέμπτη 18 Μαΐου 2017
Love Your Local Market 2017 στη Θεσσαλονίκη
Ο πανευρωπαϊκός θεσμός «Αγάπησε την Αγορά σου» (Love Your Local Market) έρχεται και στη Θεσσαλονίκη και φέρνει στο λιμάνι της πόλης τη μεγαλύτερη γιορτή των αγορών το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου.
Η ΔΕΘ-Helexpo, η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης (ΚΑΘ ΑΕ), ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης συνεργάστηκαν με στόχο της δράσης να «ενωθούν» μικρές και μεγάλες τοπικές αγορές και να αναδειχθούν ποιοτικά προϊόντα που διακινούνται σε όλη τη χώρα.
Η παγκόσμια εκστρατεία «Love Your Local Market» είναι μια δράση που υποστηρίζεται και συντονίζεται από την Παγκόσμια Ένωση Χονδρικών Αγορών (WUWM) και το θέμα της για το 2017 είναι: " Markets for the new generation ".
Το Love Your Local Market 2017 στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της πύλης Α΄ του λιμανιού.
Παράλληλα, το Love Your Local Market θα πλαισιωθεί και από παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου, είναι επικεντρωμένο στη νεολαία και την αρχή θα κάνει το συγκρότημα The Rundays, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους ÉMIGRÉ.
Το πρωί της Κυριακής 28 Μαΐου παραδοσιακά, τοπικά χορευτικά σχήματα θα συνοδεύσουν γευστικές δοκιμές, ενώ θα δοθούν διατροφικές συμβουλές από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο και αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας κ. Μάλαμα Σωτηρίου.
Τέλος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα προσφερθούν και εδέσματα από προϊόντα της ΚΑΘ Α.Ε. και της ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας, αλλά και αναμνηστικά δώρα.

Με την παράκληση να δημοσιευθεί, να μεταδοθεί ή να αναρτηθεί.
 
Συνημμένα αρχεία
Ανοιγμα συνημμένου
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

eana
media