ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΙΤΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΠΗΓΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
(Ξένη δημοσίευση)-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-PRN-Το πρόγραμμα επιτάχυνσης WARP Empower Spaces Accelerator κάνει πραγματικότητα την κυκλοφορία προϊόντων σε ολόκληρη την Ευρώπη
17/05/2017
14:33
PRN
Το πρόγραμμα επιτάχυνσης WARP Empower Spaces Accelerator κάνει πραγματικότητα την κυκλοφορία προϊόντων σε ολόκληρη την Ευρώπη
ΚΡΑΚΟΒΙΑ, Πολωνία, 17 Μαΐου 2017/PRNewswire/ --
Η hub:raum (η θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων της Deutsche Telekom) σε συνεργασία με την nnogy Poland θα δώσει τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των έξυπνων λύσεων να προωθήσουν στην αγορά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
(Λογότυπο: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405038LOGO )
(Φωτογραφία: http://mma.prnewswire.com/media/512382/WARP_Empower_Spaces.jpg )
Σύμφωνα με μελέτη του PwC, το 81% των καταναλωτών είναι εξοικειωμένο με την έννοια των έξυπνων οικιακών συσκευών αλλά μόνο το 26% επιθυμεί να αποκτήσει μία, προς το παρόν[1]. Επιπλέον, οι καταναλωτές δηλώνουν ότι προτίθενται να πληρώσουν για την απόκτηση έξυπνων συσκευών, οι οποίες θα συμβάλουν στη μείωση κόστους και στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας και της άνεσης. Η hub:raum (η θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων της Deutsche Telekom) και η innogy Poland παρουσίασαν πρόσφατα το πρόγραμμα WARP Empower Spaces, το οποίο απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες αναφορικά με τις έξυπνες λύσεις.
Σήμερα, ο όρος "έξυπνο" σημαίνει περισσότερα πράγματα από τον αυτοματισμό και τη διασύνδεση: Σημαίνει μια έξυπνη, μελετημένη και συνειδητοποιημένη λύση, η οποία επηρεάζει τον άνθρωπο, τις σχέσεις, τις προτιμήσεις και το περιβάλλον του. Επομένως, κάθε εταιρία τεχνολογίας σπεύδει να αναπτύξει προϊόντα για το Internet of Things ή για έξυπνα και διασυνδεδεμένα καθημερινά αντικείμενα. Η μεγάλη πρόκληση είναι η ανάπτυξη λύσεων που θα απευθύνονται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, οι νεοφυείς επιχειρήσεις με αντικείμενο τις έξυπνες λύσεις χρειάζονται έναν συνεργάτη, ο οποίος θα μπορούσε να τους βοηθήσει να μεταβούν από τη δημιουργία ενός πρωτοτύπου στην κυκλοφορία του στην αγορά.
Το WARP Empower Spaces από την hub:raum και την innogy Poland έχει ως αποστολή την ανεύρεση νεοφυών επιχειρήσεων με αντικείμενο τις έξυπνες λύσεις για την έξυπνη διαβίωση, τις έξυπνες πόλεις, το έξυπνο σπίτι κ.α. Επιπλέον, οι λύσεις θα πρέπει να αξιοποιούν το ρόλο του ηλεκτρισμού και της συνδεσιμότητας στη βελτίωση και την ανάπτυξη της ανθρώπινης ζωής με τη δημιουργία ενός δεκτικού περιβάλλοντος.
Το πρόγραμμα WARP Empower Spaces θα παρέχει στις νέες επιχειρήσεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μοναδική τεχνογνωσία έτσι ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους να επιταχύνουν την προετοιμασία εξόδου στην αγορά και την εμπορευματοποίηση των έργων τους. Έτσι, οι νεοφυείς επιχειρήσεις που ικανοποιούν καλύτερα τις ανάγκες των δύο εταιριών, θα έχουν την πιθανότητα να κερδίσουν επενδύσεις από την hub:raum, την innogy Poland και κορυφαία εταιρικά κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα WARP Empower Spaces λήγει στις 26 Μαΐου. Υποβάλετε την αίτησή σας τώρα στο: https://warpaccelerator.com/empowerspaces/

--------------------------------------------------
1. http://www.pwc.com/CISconnectedhome
Σχετικά με την hub:raum
Η hub:raum, η θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων της Deutsche Telekom, προσφέρει διάφορα προγράμματα και πλαίσια με στόχο τη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ του οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων και της Deutsche Telekom. Επιπλέον, η hub:raum επενδύει επιλεκτικά σε νεοφυείς επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και των οποίων το αντικείμενο σχετίζεται στρατηγικά με τις επιχειρηματικές και καινοτομικές προτεραιότητες της Deutsche Telekom.
Σχετικά με την innogy Poland
Η innogy Group είναι κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρία ενέργειας, με αντικείμενο τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις υποδομές δικτύων ηλεκτρισμού και αερίου και τις πωλήσεις. Η μεγαλύτερη θυγατρική της innogy Group, η innogy Poland S.A. είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη της ανάπτυξης του Ομίλου στην Πολωνία και παρέχει ενέργεια σε 930.000 καταναλωτές. Σκοπός της είναι η προσφορά καινοτόμων και βιώσιμων προϊόντων και υπηρεσιών στους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες της έτσι ώστε να τους βοηθήσει να χρησιμοποιούν αποτελεσματικότερα τις διαφορετικές πηγές ενέργειας και συνεπώς, να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο.
Στοιχεία επικοινωνίας & περισσότερες πληροφορίες:
http://www.innogy.pl
Πηγή: hub:raum and Innogy Poland
Στοιχεία επικοινωνίας & περισσότερες πληροφορίες: hub:raum Konrad Mróz, Corporate Communication Expert, hello@hubraum.com +48 602 203 067, https://warpaccelerator.com/empowerspaces/ . innogy Poland Στοιχεία επικοινωνίας & περισσότερες πληροφορίες: http://www.innogy.pl, biuro.prasowe@innogy.com
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

eana
media