ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΙΤΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΠΗΓΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
(Ξένη δημοσίευση)-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (ΕΟΚΑ)
20/03/2017
16:20
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (ΕΟΚΑ)
Αθήνα, 20 Μαρτίου 2017
Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Φαήλο Κρανιδιώτη με μέλη του προεδρείου της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ).
Τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλο Κρανιδιώτη συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος κ. Χρήστο Χρηστίδη και τους κ.κ. Αλέξανδρο Νίκλαν και Εμμανουήλ Ζαμπέτα, Γραμματείς Πολιτικής Προστασίας και Συνταξιοδοτικού αντίστοιχα.
Την Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της κ. Κορωναίος Μιχάλης και ο Γραμματέας κ. Γερώνυμος Χαράλαμπος.
Η συζήτηση – ενημέρωση αφορούσε το σύνολο των θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας με κινητικά προβλήματα και όπως ήταν φυσικό στο επίκεντρο της, βρέθηκε το θέμα της περιορισμένης προσβασιμότητας – έλλειψη υποδομών – σε δημόσιους, αλλά και ιδιωτικούς χώρους μεγάλης επισκεψιμότητας. Επίσης τέθηκε επί τάπητος το μείζον θέμα των πολυεπίπεδων περικοπών που άδικα και ανάλγητα υφίστανται οι κινητικά ανάπηροι συνάνθρωποί μας, τόσο σε επιδόματα όσο και σε παροχές στα χρόνια των μνημονίων, αλλά και παλαιότερα.
Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εμβρόντητος άκουσε για τον κοινωνικό «Καιάδα» στον οποίο ζουν αυτοί οι συμπατριώτες μας και αφού τους ευχαρίστησε, δεσμεύθηκε να επαναλάβει την επίσκεψη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΕΟΚΑ επέδωσε μνημόνιο περιγραφής του συνόλου των προβλημάτων των κινητικά αναπήρων, προκειμένου να καταστούν και άλλοι κοινωνοί των θέσεών τους.

 
Συνημμένα αρχεία
Ανοιγμα συνημμένου
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

eana
media