21 Απριλίου 2008 - Ηλίας Πουρσανίδης: «Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος»

Με γραπτή δήλωση εξωτερικεύει τα συναισθήματά του ο ποδοσφαιριστής Hλίας Πουρσανίδης, ο οποίος, μετά από μια πλούσια καριέρα εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο. Ο έως τώρα παίκτης του Ηρακλή, που γνώρισε χθες την αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τις δύο ομάδες στο στάδιο ''Γ. Καραϊσκάκης'', αναφέρει στη δήλωσή του:

«Τον τελευταίο καιρό έφερνα στο νου μου εικόνες από το παρελθόν. Το πρώτο δελτίο σε ομάδα, ο πρώτος τίτλος, η πρώτη κλήση στην εθνική ομάδα. Εικόνες, που τις κρατώ σαν προίκα μου ακριβή κι όσες φορές αν κάνω και ξανακάνω τον ποδοσφαιρικό μου απολογισμό, πάντα το αποτέλεσμα είναι ένα γλυκό συναίσθημα ολοκλήρωσης. Για αυτό θα πω, ακόμα μια φορά, πως είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Μαζεύοντας πια τις τελευταίες μου εικόνες από τα γήπεδα, οφείλω να πω ''ευχαριστώ''.

Ευχαριστώ το Χαϊδάρι, την πρώτη μου ομάδα, τον ΟΦΗ, την δεύτερή μου ομάδα, που με ανέδειξε, τον Ολυμπιακό, τον τρίτο σταθμό της καριέρας μου, που με καταξίωσε ποδοσφαιρικά και την οικογένεια του Ηρακλή, που σήμερα υπηρετώ, την ομάδα, που με τίμησε με σεβασμό και αγάπη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους, κατά καιρούς, συμπαίκτες μου και τους προπονητές στους συλλόγους και στις εθνικές ομάδες και τον καθένα ξεχωριστά, για τις μοναδικές στιγμές έντασης και αγωνίας, συλλογικής ευθύνης, χαράς, ακόμα και λύπης, που ζήσαμε μαζί.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους, που με χειροκρότησαν (αλλά μπορεί και να δυσανασχέτησαν με κάποιες επιλογές μου) και τους παράγοντες των ομάδων, που συνεργάστηκα με εντιμότητα.

Μα, κυρίως, ευχαριστώ την οικογένειά μου, που μου στάθηκε πάντα διακριτικά, σε όλα δίπλα μου και τον απόλυτα ''δικό μου'' άνθρωπο, που μου μετρίαζε τις πικρίες και μαζί της πολλαπλασιάζω τις χαρές μου.

Μένοντας, πάντα, συνεπής στις αρχές, που υπηρέτησα, ίδιες στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, θα πω: ''Αύριο είναι μια άλλη μέρα!''».


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana